You Are Here: Home » Οργανωμένη Κυνοφιλία » Το Athens International Dog Festival Μεγαλώνει!

Το Athens International Dog Festival Μεγαλώνει!

IDF2014

Το International Dog Festival μέσα σε ένα μόλις χρόνο κατόρθωσε να κερδίσει τις καρδιές των κυνοφίλων και όχι μόνο! Από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε δίπλα στην συνεργασία του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας και της εταιρείας Well Done που διοργάνωσαν με επιτυχία το International Dog Festival Athens 2013 το οποίο απέδειξε έμπρακτα πως οι εκθέσεις μορφολογίας μπορούν να πλησιάσουν το κοινό.

Η συνέχεια ήταν εξίσου επιτυχημένη με την άνοδο του Festival στην Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με τον Κυνοφιλικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και το International Dog Festival Thessaloniki 2014.

slide01

Φέτος το τριήμερο 10 – 12 Οκτωβρίου 2014 το International Dog Festival Athens 2014 επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ!

Αρχικά οι διεθνείς εκθέσεις μορφολογίας, που αποτελούν και την καρδιά της όλης εκδήλωσης, αυξάνονται σε τρεις ενώ η όλη εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια του φεστιβάλ “Κατοικίδια Εν Δράσει” προσφέροντας έτσι ένα τριήμερο αφιερωμένο όχι μόνο στους σκύλους αλλά σε όλα τα κατοικίδια.

pets-in-action-dog-festival

Το τριήμερο φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo που βρίσκεται δίπλα στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία γεγονότα της χρονιάς και το σημείο συνάντησης όλων των φίλων του σκύλου στην Ελλάδα.

Με μια ευρύτατη ποικιλία από διαγωνισμούς και επιδείξεις εκπαιδευμένων σκύλων το «International Dog Festival – Athens 2014» στοχεύει στην ανάδειξη του σκύλου ως συντρόφου, φίλου, μέλος της οικογένειας, φύλακα, κυνηγού. Με μια πληθώρα εκδηλώσεων ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα στην διάρκεια του τριημέρου να προσεγγίσει όλους τους ρόλους, που έχει ένας σκύλος στην κοινωνία. Μοναδικά χαρακτηριστικά από συγκεκριμένες φυλές, προγράμματα agility, εκπαίδευσης σκύλου (βασική υπακοή και φύλαξη), φροντίδα, καλλωπισμός, προϊόντα, εξοπλισμός άσκησης και άλλα πολλά θα δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον διήμερο, που θα σας «οπλίσει» με γνώση για να βελτιώσετε την καθημερινότητα του καλύτερου σας φίλου.

slide6

Το πρόγραμμα των Διεθνών Εκθέσεων του Κ.Ο.Ε. οριστικοποιείται αυτές τις μέρες ενώ έχουν ανακοινωθεί ως κριτές οι Attila CZEGLEDI (Ουγγαρία), Johan JUSLIN (Φινλανδία), Dagmar KLEIN (Ρουμανία), Hans LEHTINEN (Φινλανδία),  Γιώργος KΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (Ελλάς),  Στέλιος MAKAΡΙΤΗΣ (Ελλάς), Μιχάλης ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ (Ελλάς), Vasile Carol PAPP (Ρουμανία) και Knut Sigurd WILBERG (Noρβηγία).

Παράλληλα με τις εκθέσεις και τις άλλες εκδηλώσεις ο Κ.Ο.Ε. ανακοίνωσε ότι θα υπάρχουν και Επιδείξεις Νεαρών Χειριστών έως 14 ετών (ανεξάρτητες από τους τελικούς που γίνονται στα πλαίσια των εκθέσεων). Οι γονείς που ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο site του KOE για να δηλώσουν συμμετοχή στα σεμινάρια που θα προηγηθούν.

pets-in-action

Στα πλαίσια του ευρύτερου φεστιβάλ Κατοικίδια Εν Δράσει  εκτός από τους σκύλους θα υπάρξουν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις όπως είναι το International Cat Festival Athens 2014, το Birds & Parrots Festival, Το Rat & Rabbit Festival, o 2ος Διαγωνισμός Δίσκων  Best of Discus για τους λάτρεις του ενυδρείου, έκθεση ερπετών και πολλά άλλα.

Το Dogpark.gr όπως πάντα θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις και ανακοινώσεις ενώ μπορείτε να δείτε όλες τις εκθέσεις μορφολογίας της χώρας μας στο Ημερολόγιο μας.

Ακολουθήστε τη Σελίδα του Dogpark.gr στο Facebook και τον λογαριασμό μας στο Twitter για άμεση ενημέρωση για όλα μας τα άρθρα αλλά και για θέματα που δεν καλύπτουμε εδώ! 

 

 

© 2012 - 2015 Powered By Wordpress, Manogr, Sumo, Paella, Vodka and all the beautiful dogs everywhere!

Scroll to top