You Are Here: Home » Οργανωμένη Κυνοφιλία » Τελευταία Νέα και Πρόγραμμα για το International Dog Festival Athens 2013

Τελευταία Νέα και Πρόγραμμα για το International Dog Festival Athens 2013

Τελευταία Νέα και Πρόγραμμα για το International Dog Festival Athens 2013

Καλύπτουμε το International Dog Festival 2013 από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε. Η στήριξη μας πηγάζει από την άποψη μας ότι οι εκθέσεις μορφολογίας σκύλων πρέπει να πλησιάσουν το κοινό, να διοργανώνονται σε κεντρικά σημεία της πόλης και να εκπαιδεύσουν την κοινωνία για τις καθαρόαιμες φυλές αλλά και για τον σκοπό τους σαν εκθέσεις μορφολογίας και ΟΧΙ καλλιστεία!

Το ερχόμενο Σάββατο 5 Οκτωβρίου και μία μέρα μετά την την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4 Οκτωβρίου) ανοίγουν οι πόρτες του πρώτου διεθνούς φεστιβάλ σκύλου στην Ελλάδα ( 5-6 Οκτωβρίου) στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, σε έναν στεγασμένο χώρο που θα εκτείνεται στα 7 000 τ.μ.

Περισσότεροι από 1.000 σκύλοι δεκάδων διαφορετικών φυλών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα κριθούν από αναγνωρισμένους κριτές. Αν δεν έχετε επισκεφτεί ξανά έκθεση μορφολογίας σας προτείνουμε να διαβάσετε τον οδηγό μας για το τι ακριβώς συμβαίνει εκεί ώστε να καταλάβετε περίπου τι θα βλέπετε.

DOG festival LOGO

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά χαρακτηριστικά από συγκεκριμένες φυλές σκύλων, να γνωρίσουν καλύτερα τις δεξιότητες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε φυλής από τους εκτροφείς τους, να μάθουν για προγράμματα εκπαίδευσης, να ακούσουν προτάσεις για grooming (καλλωπισμός) των καλύτερων μας φίλων και tips για ιδανική διατροφή, να ενημερωθούν για προϊόντα φροντίδας, αξεσουάρ και εξοπλισμό άσκησης. Παράλληλα, δεκάδες ειδικοί, θα βρίσκονται στα περίπτερα του διεθνούς φεστιβάλ για να συνομιλήσουν με τους επισκέπτες και να βοηθήσουν στις επίλυση των αποριών τους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων οι χορηγοί και οι εμπορικοί εκθέτες θα διοργανώσουν μια σειρά διαγωνισμών με έπαθλο πολλά δώρα, που θα λάβουν οι επισκέπτες του διεθνούς φεστιβάλ.
Δεκάδες τυχεροί επισκέπτες θα εξασφαλίσουν τροφή για τα σκυλάκια τους από τους χορηγούς μας και τους εμπορικούς εκθέτες από έναν μήνα ως έναν χρόνο.

Επίσης, στην έκθεση θα λάβουν μέρος οι Διασώστες και οι Σκύλοι της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι γνωστοί Σαμαρείτες και οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους τετράποδους διασώστες και να συνομιλήσουν με τα μέλη της ομάδας σχετικά με τη λειτουργία, τις ιδιαιτερότητες και τις δράσεις της.

Ενεργή παρουσία θα έχει και η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης με την έντονα ευαίσθητη δραστηριότητα της και συνεισφορά στην ανακούφιση των αδέσποτων ζώων.

Οι επισκέπτες μας θα έχουν την δυνατότητα να δουν και τα απόλυτα εκπαιδευμένα σκυλιά του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος, μια ευκαιρία, που δίνεται σπάνια και καλό θα ήταν να μην την χάσετε.

koe-logo

Σημαντικές είναι και οι εκδηλώσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια των Εκθέσεων στον Κεντρικό Στίβο (Στίβος 4) και περιλαμβάνουν παρουσίαση των Ελληνικών Φυλών σκύλων από τον κ. Γιώργο Κωστόπουλο, επίδειξη Υπηρεσιακών Σκύλων του Λιμενικού Σώματος και Παρουσίαση (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) από την Τσέχα Πρωταθλήτρια Vanda Gregorova και τον σκύλο της “All that Brandy Gentle Mate” του αθλήματος της FCI  “Heel to Music” & “Freestyle”.

Ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδας ανακοίνωσε και το πρόγραμμα κρίσης των φυλών στους στίβους για το Σάββατο και την Κυριακή. Όλοι οι στίβοι θα ξεκινήσουν στις 09.30 το πρωί και οι τελικοί θα ολοκληρωθούν αργά το απόγευμα.

Διαβάστε και τη συνέντευξη μας με τον διοργανωτή του φεστιβάλ.

Μην ξεχάσετε ότι μπορείτε να δείτε όλες τις εκθέσεις που διοργανώνονται στην σελίδα μας με όλες τις εκθέσεις μορφολογίας και τις εξετάσεις εργασίας.

Ακολουθήστε τη Σελίδα του Dogpark.gr στο Facebook και τον λογαριασμό μας στο Twitter για άμεση ενημέρωση για όλα μας τα άρθρα αλλά και για θέματα που δεν καλύπτουμε εδώ! 

© 2012 - 2015 Powered By Wordpress, Manogr, Sumo, Paella, Vodka and all the beautiful dogs everywhere!

Scroll to top