Το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος στον υπέροχο χώρο του Marathon Land. Συνήθως οι Γενικές Συνελεύσεις πραγματοποιούνται τέλος Μαΐου ή αρχές Ιουνίου σε κλειστό χώρο αλλά φέτος λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον Κορονοϊό Covid 19 η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας όπως αντισηπτικά, αποστάσεις ανάμεσα στις καρέκλες κτλ. Τίποτα από αυτά όμως δεν πτόησε περισσότερα από 250 μέλη του Κ.Ο.Ε. να έρθουν από όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν στις διαδικασίες του ανώτατου κυνολογικού οργάνου της χώρας.


Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την ανάδειξη των νέων τακτικών μελών του Ομίλου και ο μεγάλος αριθμός τους δείχνει την δυναμική της οργανωμένης κυνοφιλίας αφού 75 άτομα αναδείχτηκαν σε τακτικά έχοντας εκπληρώσει ελάχιστη ευδόκιμη θητεία 2 ετών σαν αρωγά ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν αιτηθεί πολλά περισσότερα που για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν τελικά να παρευρεθούν.


Στην συνέχεια η πρόεδρος του Κ.Ο.Ε. κ. Ιωάννα Γαλανού διάβασε τον Διοικητικό Απολογισμό και ο ταμίας κ. Νίκος Ιωαννίδης τον Οικονομικό Απολογισμό μαζί με την πρόεδρο της εξελεκτικής επιτροπής κ. Βίρνα Κουτράκου. Όλα εγκρίθηκαν ομόφωνα και στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία των εκλογών τα αποτελέσματα των οποίων ανακοινώθηκαν πολύ αργά το βράδυ και είναι τα ακόλουθα:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
1. Γκουζούνας Δημήτρης (198)
2. Γαλανού Ιωάννα (164)
3. Ψυχάρης Χρίστος (150)
4. Ιωαννίδης Νίκος (121)
5. Βλάχος Γιάννης (117)
6. Καμμένου Αλεξία (115)
7. Παπαδάτος Μιχάλης (75)
Αναπληρωματικά Μέλη:
8. Παπαθανασίου Νίκος (68)
9. Παπανδρέου Θεοδόσης (66)
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:
1. Κουτράκου Βίρνα (139)
2. Σβεστονώφ Κώστας (119)
3. Μαγουλάς Θεόδωρος (103)
4. Ρουσίδης Νικόλαος (64)

Η εφορευτική επιτροπή εν ώρα καταμέτρησης!

Στη συνέχεια το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 και συστάθηκε σε σώμα όπως παρακάτω:

Πρόεδρος: Ιωάννα Γαλανού
Αντιπρόεδρος: Αλεξία Καμμένου
Γεν. Γραμματέας: Δημήτρης Γκουζούνας
Ταμίας: Νίκος Ιωαννίδης
Μέλη: Γιάννης Βλάχος
Μιχάλης Παπαδάτος
Χρίστος Ψυχάρης

Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις δραστηριότητες του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος από το Website, την Σελίδα στο Facebook και το Instagram.

Ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή επιτυχία και καλή δύναμη!

Ακολουθήστε τη Σελίδα του Dogpark.gr στο Facebook , στο Instagram και στο Twitter για άμεση ενημέρωση για όλα μας τα άρθρα αλλά και για θέματα που δεν καλύπτουμε εδώ! 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here