Ένα από τα άρθρα που ήθελα να γράψω ήταν το πως πρέπει να χαιρετάμε και χαϊδεύουμε ένα άγνωστο σκύλο που συναντάμε στο δρόμο. Ανεξάρτητα από το πόσο φιλικός και δεκτικός είναι ο ιδιοκτήτης του ο σεβασμός στο σκύλο είναι σημαντικότερος από οτιδήποτε!
Όσοι βγάζετε βόλτα το σκύλο σας σε πολυσύχναστες περιοχές σίγουρα θα έχετε συναντήσει πολλούς αγνώστους που γεμάτοι χαρά και καλές προθέσεις σκύβουν πάνω από το σκύλο και απλώνουν το χέρι τους κατ’ ευθείαν στο κεφάλι! Αν ο σκύλος είναι φιλικός και χαδιάρης όλα καλά, αν όμως είναι λίγο επιφυλακτικός οι κινήσεις αυτές είναι όλες λάθος!

Η περιγραφή της λάθος και της σωστής διαδικασίας χαιρετισμού με προβλημάτιζε αλλά ευτυχώς έπεσα πάνω στην παρακάτω εικόνα που πραγματικά είναι εξαιρετική! Μελετήστε τη χωρίς παραπάνω λόγια!


Από την Lili Chin του Doggiedrawings

Ακόμα και αν γνωρίζετε και ακολουθείτε πιστά όλα τα παραπάνω μοιραστείτε το συγκεκριμένο άρθρο με όσους περισσότερους μπορείτε και ειδικά με όσους έχουν παιδιά! Είναι κρίμα να τρομάξει ένα παιδί και να κατηγορηθεί ένας σκύλος από ανθρώπινα λάθη!

Ακολουθήστε τη Σελίδα του Dogpark.gr στο Facebook , στο Instagram και στο Twitter για άμεση ενημέρωση για όλα μας τα άρθρα αλλά και για θέματα που δεν καλύπτουμε εδώ! 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here